Passie

Vanuit passie gestart met het bieden van interieuradvies en styling. Een persoonlijke interesse voor interieur en het creëren van een unieke woning met een warme uitstraling. Altijd op zoek naar inspiratie, nieuwe ideeën en projecten. 

Interieuradvies

Een persoonlijk advies op maat, waarbij samen wordt gekeken naar een passend interieur voor een woning. Een bezoek aan huis kan het begin zijn van een nieuw interieur plan. Een persoonlijke benadering is van belang tijdens de zoektocht naar de juiste meubels en accessoires. Een kleurenpallet, thema of moodboard kan dienen als basis, van waaruit verder wordt gewerkt. Ideeën komen samen om een droomhuis waar te kunnen maken. 

Verkoopstyling

De ervaring leert dat toekomstige kopers de mogelijkheden van een lege ruimte niet kunnen visualiseren. Beelden van een sfeervolle gemeubileerde woning komen daarom van pas tijdens de verkoop van een huis. Een rustige, strakke en warme uitstraling dient als basis voor de inrichting. Dit zorgt voor een prettige balans. Ruimtes worden sfeervol ingericht, waardoor tevens de mogelijkheden van de woning in beeld worden gebracht.